ФАНТОМ - МАКЕДОНИЈА

Обезбеден сервис и резервни делови

За сите купени производи во Македонија, од брендовите Fantom Professional и Labomat, покрај гаранцијата од производителот од најмалку една година, обезбеден е и комплетен сервис, оригинални резервни делови и потрошен материјал.

Fantom Professional има над 400 овластени сервисни центри ширум светот, со цел да обезбеди сигурна поддршка и грижа за своите клиенти. Сервисните интервенции се според стандардите за квалитет и насоките од самиот производител.

Пријавете дефект

  или контактирајте не на: 02 3119 516, секој работен ден од 09:00 до 17:00 часот.

  Search www.fantom.mk

  Login

  Create an account

  Password Recovery

  Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.