ФАНТОМ - МАКЕДОНИЈА

Правосмукалка – PROMINI 50P

Правосмукалка идеална за брзо и ефикасно чистење мали и средни простори: хотелски соби, канцеларии, продавници, банки, сендвичари итн. Таа е многу ефикасна и чистење теписи и килими, како и подови од секаков вид.

СПОДЕЛИ

Карактеристики

Покрај ефикасноста на чистотата, правосмукалката обезбедува и ергономски комфор со позиционирање на додатоците на неговото тело за време на употребата и транспортот.
– Црево за вшмукување од 2,4 m
– телескопска цевка за вшмукување од не’рѓосувачки челик (2 парчиња)
– млазница за под што може да се менува 28,5 см
– млазница за тапацир – тесна вселенска млазница (радијатори)

Технички карактеристики:

– Моќност: 850 W
– Проток на воздух: 46,65 L / s
– Јачина на вшмукување: 2200 mm H2O (220 mbar)
– Нето тежина: 7,4 Kg
– Димензии: дијаметар 45 cm, висина 40 cm

Сите презентирани додатоци / компоненти се вклучени во цената.
Просечно времетраење на употреба: 10 години.

Search www.fantom.mk

Login

Create an account

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

ИНФОРМАЦИИ И НАРАЧКИ

ПРОИЗВОД: Правосмукалка – PROMINI 50P