ФАНТОМ - МАКЕДОНИЈА

Правосмукалка со ‘HEPA’ филтер – PROMINI 100M

Тивка правосмукалка, со филтер ХЕПА филтер, идеална за брзо и ефикасно чистење хотелски соби, но и други видови простори. Тој е многу ефикасен и при чистење на теписи и килими, како и подови од секаков вид.

Шифра: PROMINI100M Категорија:
СПОДЕЛИ

Карактеристики

Покрај тивкото работење, правосмукалката обезбедува и ергономски со поставување на додатоците на неговото тело за време на употребата и транспортот.

– ХЕПА филтер (обезбедува целосно чистење на издувниот воздух)
– тело од не’рѓосувачки челик (резервоар)
– 2,4 м вшмукувачко црево –
телескопска цевка за вшмукување од не’рѓосувачки челик (3 парчиња)
– 5 антибактериски вреќи за хартија ( торбите се користат како опција)
– 28,5 см подна
млазница што може да се префрли
– млазница за тапацир – млазница за тесни простори (радијатори)

Технички карактеристики:

– Моќност: 850 W
– Проток на воздух: 46,65 L / s
-Јачина на вшмукување: 2150 mm H2O (215 mbar)
– Нето тежина: 10 Kg
– Димензии: дијаметар 47 cm, висина 35,5 cm

Сите презентирани додатоци / компоненти се вклучени во цената
Просечно времетраење на употребата: 10 години.

Search www.fantom.mk

Login

Create an account

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

ИНФОРМАЦИИ И НАРАЧКИ

ПРОИЗВОД: Правосмукалка со ‘HEPA’ филтер – PROMINI 100M