ФАНТОМ - МАКЕДОНИЈА

Екстрактор – PROMIDI 400CM

18,020 ден + 18% ДДВ

Робусна, ергономска и моќна правосмукалка, идеален за чистење теписи, тапацири, прозорци и тврди површини од каков било вид внатре или надвор од зградите.

⚡️ Притисок: 3 bar
⚡️ Моќност: 1kW (двостепен мотор)
⚡️ “Bypass” заштита на моторите од вода
⚡️ Тело изработено од INOX
⚡️ Капацитет за отпадна вода: 27 литри
⚡️ Канистар за детергент: 10 литри
⚡️ Тежина: 21 kg
⚡️ Димензии: Ø 560 x 880 mm
⚡️ 5 додатни различни глави за чистење
⚡️ 10 години просечен век

СПОДЕЛИ

Search www.fantom.mk

Login

Create an account

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

ИНФОРМАЦИИ И НАРАЧКИ

ПРОИЗВОД: Екстрактор – PROMIDI 400CM