ФАНТОМ - МАКЕДОНИЈА

Хидросмукалка со воден филтер – PROMIDI 250WP

Робусна правосмукалка со резервоар од полипропилен (тело) за брзо вакуумирање на прашина со филтрација на вода, како и на течности на било кој тип на површина.

– Двостепен мотор By Pass (протокот на влезен воздух е одвоен од ладењето на моторот, така што нема можност влажниот воздух да стигне до електричната област на моторот и да влијае на неговата изведба)
– робусна шасија што обезбедува зголемена подвижност на голема работна површина
– систем за заштита на моторот со „пловило“ што го исклучува вшмукувањето во случај на пункција на текстилната вреќа
– тело од полипропилен за максимална издржливост и отпорност
– 2 млазници: една за теписи и килими и друга за површини земји.
– млазница за тапацир
– млазница за тесни простори (радијатори)
– црево за вшмукување од 2,4 m
– цевка за вшмукување од не’рѓосувачки челик (2 парчиња)

СПОДЕЛИ

Карактеристики

Технички карактеристики:

– моќност: 1000 W
– проток на воздух: 56,65 L / s
– моќност на вшмукување: 2200 mm H2O (220 mbar)
– капацитет на резервоарот: 25 литри
– капацитет на резервоарот нечиста вода: 11 литри
– Димензии: дијаметар 42 см, висина 59 см
– Нето тежина: 10,5 кг

Сите презентирани додатоци / компоненти се вклучени во цената.
Просечно времетраење на употребата: 10 години.

Search www.fantom.mk

Login

Create an account

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

ИНФОРМАЦИИ И НАРАЧКИ

ПРОИЗВОД: Хидросмукалка со воден филтер – PROMIDI 250WP