ФАНТОМ - МАКЕДОНИЈА

Хидросмукалка – PROMIDI 250M

9,040 ден + 18% ДДВ

Робусна правосмукалка со резервоар од не’рѓосувачки челик (тело) за брзо чистење прашина и течности од кој било вид на површина.

– Двостепен мотор By Pass (протокот на влезен воздух е одвоен од ладењето на моторот, така што нема можност влажниот воздух да стигне до електричната површина на моторот и да влијае на неговата изведба)
– робусна шасија што обезбедува зголемена подвижност на голема работна површина
– систем за заштита на моторот со „пловило“ што го исклучува вшмукувањето во случај на пункција на текстилната вреќа
– тело од не’рѓосувачки челик за максимална издржливост и отпорност
– 3 широки млазници: една со коса за теписи и килими, една направена од гума за тврди површини и друга изработена од тврда паста за простории надвор од згради (цемент, бетон, камен, асфалт и др.)
– млазница за тапацир
– млазница за тесни простори (радијатори)
– црево за вшмукување 2,4 m
– цевка за вшмукување од не’рѓосувачки челик (2 парчиња)
– филтер за текстил

Шифра: PROMIDI250M Категорија:
СПОДЕЛИ

Карактеристики

Технички карактеристики:

– Моќност: 1000 W
– Проток на воздух: 56 , 65 L / s
– Моќност на вшмукување: 2150 mm H2O (215 mbar)
– Капацитет на резервоар: 25 литри
– Капацитет на валкан резервоар за вода: 12 литри
– Димензии: дијаметар 42 см, висина 59 см
– Нето тежина на апаратот: 11,2 кг

Сите презентираните додатоци / компоненти се вклучени во цената.
Просечно времетраење на употребата: 10 години.

Search www.fantom.mk

Login

Create an account

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

ИНФОРМАЦИИ И НАРАЧКИ

ПРОИЗВОД: Хидросмукалка – PROMIDI 250M