ФАНТОМ - МАКЕДОНИЈА

Екстрактор – PROMIDI 250CP

16,482 ден + 18% ДДВ

Издржливи и моќни машини, идеални за сервиси за хемиско перење возила. Со екстракторите PROMIDI 250CP темелно ќе го исчистите ентериерот на возилото за двојно пократко време.

⚡️ Притисок: 3 bar
⚡️ Моќност: 1kW (двостепен мотор)
⚡️ “Bypass” заштита на моторите од вода
⚡️ Тело изработено од PP
⚡️ Капацитет за отпадна вода: 11 литри
⚡️ Канистар за детергент: 7 литри
⚡️ Тежина: 14kg
⚡️ Димензии: Ø 560 x 830 mm
⚡️ 5 додатни различни глави за чистење
⚡️ 10 години просечен век

СПОДЕЛИ

Search www.fantom.mk

Login

Create an account

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

ИНФОРМАЦИИ И НАРАЧКИ

ПРОИЗВОД: Екстрактор – PROMIDI 250CP