ФАНТОМ - МАКЕДОНИЈА

Екстрактор – PROMAX800CM2Y

37,331 ден + 18% ДДВ

Робустна, ергономска и исклучително моќна правосмукалка, со 2 независни мотори кои можат истовремено да работат за двојно зголемување на моќноста, идеално за всисување прашина и течности од тврди површини, внатре или надвор од објектите.

⚡️ Притисок: 6 bar
⚡️ Моќност: 2kW (2 x 1000W)
⚡️ “Bypass” заштита на моторите од вода
⚡️ Тело изработено од INOX
⚡️ Капацитет за отпадна вода: 60 литри
⚡️ Канистар за детергент: 15 литри
⚡️ Тежина: 30.5 kg
⚡️ Димензии: Ø 780 x 942mm
⚡️ 5 додатни различни глави за чистење
⚡️ 10 години просечен век

СПОДЕЛИ

Search www.fantom.mk

Login

Create an account

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

ИНФОРМАЦИИ И НАРАЧКИ

ПРОИЗВОД: Екстрактор – PROMAX800CM2Y