ФАНТОМ - МАКЕДОНИЈА

Хидросмукалка – PROMAX 800M3

Робусна, ергономска и исклучително моќна правосмукалка, со 3 независни мотори кои можат истовремено да работат за да ја зголемат моќта тројно, идеално за вшмукување на прашина и течности од тврди површини внатре или надвор од зградите.

– Двостепен мотор By Pass (протокот на влезен воздух е одвоен од ладењето на моторот, така што не постои можност влажниот воздух да стигне до електричната област на моторот и да влијае на неговата изведба)
– робусна шасија што обезбедува зголемена подвижност на голема работна површина
– систем за заштита на моторот со „пловило“ што го исклучува вшмукувањето во случај на пункција на текстилната кеса
– тело од не’рѓосувачки челик за максимална издржливост и отпорност
– простори за поставување додатоци на основата на правосмукалката за време на работата и транспортот
– црево за лесно отстранување на нечиста вода
– куки за цревото на рачката за транспорт
– 3 широки млазници: една со влакна за теписи и килими, една направена од гума за тврди површини и друга изработена од тврда пластика за простории надвор од згради (цемент, бетон, камен, асфалт и др.)
– млазница за тапацир
– млазница за тесни простори (радијатори)
– 2,4 м вшмукувачко црево
– цевка за вшмукување од не’рѓосувачки челик (2 парчиња)
– текстилен филтер

СПОДЕЛИ

Карактеристики

Технички карактеристики:

– Моќност: 3000 W (3 x 1000 W)
– Стапка на проток воздух: 169,95 L / s (3 x 56,65 L / s)
– моќност на вшмукување: 2200 mm H2O
– капацитет на резервоар: 60 литри
– капацитет на валкан резервоар за вода: 55 литри
– Димензии: дијаметар 43 см, висина 95 см, максимална ширина 50 см
– нето тежина: 29,5 кг.

Сите презентирани додатоци / компоненти се вклучени во цената.
Просечно времетраење на употребата: 10 години.

Search www.fantom.mk

Login

Create an account

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

ИНФОРМАЦИИ И НАРАЧКИ

ПРОИЗВОД: Хидросмукалка – PROMAX 800M3