ФАНТОМ - МАКЕДОНИЈА

Хидросмукалка – PROMAX 800M2

18,265 ден + 18% ДДВ

Професионална машина за чистење подови со шампон и правосмукалка

Моќност на моторот : 2 x 1000 W / 2000 W
Тип на мотор: Двостепен
Напон / фреквенција: 220-230 V AC / 50-60 Hz
Притисок на пумпа: 3 бари
Функција: Влажно и суво чистење теписи
Материјал: Нерѓосувачки челик
Се користи за: Центри за миење на автомобили, фабрики, хотели, училишта, болници, комерцијални згради, домови, банки

Шифра: PROMAX800M2 Категорија:
СПОДЕЛИ

Search www.fantom.mk

Login

Create an account

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

ИНФОРМАЦИИ И НАРАЧКИ

ПРОИЗВОД: Хидросмукалка – PROMAX 800M2