ФАНТОМ - МАКЕДОНИЈА

PROMAID 30

Малите колички за одржување соби од серијата PROMAID овозможуваат практична и лесна употреба, особено во мали сместувачки објекти како бутик хотели и апартмани. Ја олеснува работата со модуларната и ергономската форма, големиот избор на опции и различни модел.

СПОДЕЛИ

Search www.fantom.mk

Login

Create an account

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

ИНФОРМАЦИИ И НАРАЧКИ

ПРОИЗВОД: PROMAID 30