ФАНТОМ - МАКЕДОНИЈА

PROCART JET 725S

7,011 ден + 18% ДДВ

Нова генерација на силна, издржлива и хигиенска количка за чистење. Изработена од полипропилен, лесна за одржување, модуларна и тивка при движење.

  • торба за отпадоци: 70 L
  • канти за чистење: 25 L
  • преса за цедење

Идеална за одржување хигиена во трговски центри, хотели, болници, фабрики, ресторани, домови, училишта.

Категорија:
СПОДЕЛИ

Search www.fantom.mk

Login

Create an account

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

ИНФОРМАЦИИ И НАРАЧКИ

ПРОИЗВОД: PROCART JET 725S