ФАНТОМ - МАКЕДОНИЈА

PROCART 615

Висококвалитетна, цврста и издржлива транспортна количка. Изработена од полипропилен, лесна за чистење и многу тивка при движење.

  • Носивост: 188кг
  • Товарна површина: 80 x 45.5 cm
  • Тркала со кочници

Идеална за користење во трговски центри, супермаркети, магацини, фабрики и други производни капацитети.

СПОДЕЛИ

Search www.fantom.mk

Login

Create an account

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

ИНФОРМАЦИИ И НАРАЧКИ

ПРОИЗВОД: PROCART 615