ФАНТОМ - МАКЕДОНИЈА

PROCART 1251

27,675 ден + 18% ДДВ

Медицинска кабинет количка
Материјал: полипропилен
Силна, издржлива и хигиенска количка од новата генерација. Со тивок погон и повеќе носивост. Се користи за: Болнички и здравствени установи.

Категорија:
СПОДЕЛИ

Search www.fantom.mk

Login

Create an account

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

ИНФОРМАЦИИ И НАРАЧКИ

ПРОИЗВОД: PROCART 1251