ФАНТОМ - МАКЕДОНИЈА

Машина за рибање подови – LABOMAT 195B

Технички карактеристики

 

Работна површина 900 mm
Метлица 1100 mm
Работен капацитет 6200 m2/час
Дијаметар на чекта Ø 430 mm (15”)
Вртежи 180 rpm
Притисок на четките 40 kg
Мотор на четките 650 W x 2
Брзина на движење 6 km/h
Инклинација 15%
Моќност на вшмукувачки мотор 550 W
Вакуум 90 L / sec
Резервар на детергент 180 L
Резервар на отпадна вода 195 L
Батерија 36 V / 200 Ah
Полнење на батеријата 8 h
Времетраење на батерија 4~5 h
Ниво на бучава 61 dB
СПОДЕЛИ

Search www.fantom.mk

Login

Create an account

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

ИНФОРМАЦИИ И НАРАЧКИ

ПРОИЗВОД: Машина за рибање подови – LABOMAT 195B