ФАНТОМ - МАКЕДОНИЈА

Машина за рибање и смукање – LABOMAT 75B

LABOMAT 75B машина за чистење и сушење со батерија

Labomat 75B е одлична алтернатива за најчесто користените модели за буткање, со капацитет на резервоарот од 75 литри и работна ширина од 53 см. Се користи за чистење на области помеѓу 1.400 – 3.000 квадратни метри со батерии 2x12V. Машината има автоматско исклучување на четката кога машината не работи, но и оптимизирање или запирање на системот за проток на вода.

Шифра: LABOMAT75B Категорија:
СПОДЕЛИ

Search www.fantom.mk

Login

Create an account

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

ИНФОРМАЦИИ И НАРАЧКИ

ПРОИЗВОД: Машина за рибање и смукање – LABOMAT 75B