ФАНТОМ - МАКЕДОНИЈА

Машина за рибање и смукање – LABOMAT 35B

LABOMAT 35B компактна машина за чистење и сушење со батерии

Тоа е идеален производ што може да се користи за чистење и одржување на мали и тесни простори. Labomat 35B обезбедува лесно маневрирање во мали места и високо фреквентни места, поради својата безжичност при работењето. Labomat 35B се доставува во комплет со држач за четка или подлога. Labomat 35B може лесно да ги исчисти рамните подови, како и аглите.

Шифра: LABOMAT35B Категорија:
СПОДЕЛИ

Search www.fantom.mk

Login

Create an account

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

ИНФОРМАЦИИ И НАРАЧКИ

ПРОИЗВОД: Машина за рибање и смукање – LABOMAT 35B