ФАНТОМ - МАКЕДОНИЈА

Машина за рибање и смукање – LABOMAT 140B

LABOMAT 140B машина за чистење и сушење со батерија

Labomat 140B е производ лесен за управување кој обезбедува забележително намалување на трошоците за чистење и е погоден за чистење и одржување на големи површини од 5.500 квадратни метри. Производот има 2 четки со работна ширина од 86 см. Имајќи го во предвид намаленото нивото на потрошувачка, поволната цена во однос на другите машини, повеќе од сигурно е дека трошоците за чистење ќе бидат минимални.

Шифра: LABOMAT140B Категорија:
СПОДЕЛИ

Search www.fantom.mk

Login

Create an account

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

ИНФОРМАЦИИ И НАРАЧКИ

ПРОИЗВОД: Машина за рибање и смукање – LABOMAT 140B