ФАНТОМ - МАКЕДОНИЈА

Канта за органски отпад

2,522 ден 3,506 ден + 18% ДДВ

PROCYCLE – професионален систем за селекција и рециклирање отпад

PROCYCLE кантите се обележани со 11 различни етикети, 4 формирани отвори на капакот и 11 различни бои, сѐ со цел полесна селекција при одлагањето на отпадот при производните процеси.

Дополнителни опции:

  • Цврсти основи за поврзување повеќе канти
  • Капацитет за отпад: 80 / 50 литри
  • Издржливи и обележани вреќи за отпад со лесно отстранување
  • Опција за додавање тркалца за лесна мобилност
ИЗБЕРИ ОДНОВО
Шифра: N/A Категорија: Tag:
СПОДЕЛИ

Search www.fantom.mk

Login

Create an account

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

ИНФОРМАЦИИ И НАРАЧКИ

ПРОИЗВОД: Канта за органски отпад