ФАНТОМ - МАКЕДОНИЈА

Екстрактор за хемиско чистење – PROMAX 800CM2

Робустна, ергономска и исклучително моќна правосмукалка, со 2 независни мотори кои можат истовремено да работат за двојно зголемување на моќноста, идеално за всисување прашина и течности од тврди површини, внатре или надвор од објектите. Машината има “Bypass” заштита на моторите од вода, како и тело кое е изработено од INOX, кои овозможуваат 10 години просечен век на машината. Вклучени се 5 додатни различни глави за чистење.

Технички карактеристики

Притисок 3 bar
Моќност 2kW (2 x 1000W)
Капацитет за отпадна вода 60 литри
Канистар за детергент 15 литри
Тежина 28.5 kg
Димензии Ø 780 x 942 mm
СПОДЕЛИ

Search www.fantom.mk

Login

Create an account

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

ИНФОРМАЦИИ И НАРАЧКИ

ПРОИЗВОД: Екстрактор за хемиско чистење – PROMAX 800CM2