ФАНТОМ - МАКЕДОНИЈА

Контакт

Фантом - Македонија

Fantom Professional е бренд под Fanset, компанија која произведува професионални машини за чистење со широк спектар на производи од 1986 година. Оттогаш, таа стана моќна компанија со своите добро познати и доверливи брендови Fantom Professional и Laboory. Производите Fantom Professional се извезуваат во повеќе од 70 земји низ целиот свет, како одговор на глобалните очекувања на клиентите, постигување поголема конкурентска моќ и визија за глобален бренд.

Работно време: понеделник  – петок  |  09:00 – 17:00

Телефон: 02 3119 519
s[email protected]

Пишете ни

    Search www.fantom.mk

    Login

    Create an account

    Password Recovery

    Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.