ФАНТОМ - МАКЕДОНИЈА

НАЈПРОДАВАНИ

Селекција на најбараните производи:

ГАМАТА НА FANTOM PROFESSIONAL И LABOMAT

Комплетен избор на професионални машини и опрема за чистење.

МАШИНИ ЗА РИБАЊЕ ПОДОВИ

ПРАВОСМУКАЛКИ И ЕКСТРАКТОРИ

МАШИНИ ЗА ЧИСТЕЊЕ ТЕПИСИ

МАШИНИ ЗА МЕТЕЊЕ

Квалитет според германски стандарди!

Како бренд со големо присуство на меѓународниот пазар, освен својата распространета мрежа на центри за сервис и поддршка, Fantom Professional посветеноста на високиот квалитет го потврдува и со тоа што своите производи ги сертифицира според сите релеванти европски стандарди за квалитет. 

Како бренд со големо присуство на меѓународниот пазар, освен својата распространета мрежа на центри за сервис и поддршка, Fantom Professional посветеноста на високиот квалитет го потврдува и со тоа што своите производи ги сертифицира според сите релеванти европски стандарди за квалитет. 

ИНФОРМАТОР

Регистрирајте се на нашиот неделен информатор и први дознајте за промотивните попусти, нови производи и бесплатни презентации!

СЛЕДЕТЕ НÈ

ПРЕЗЕМИ КАТАЛОГ

Каталог на производите на Fantom Professional

Search www.fantom.mk

Login

Create an account

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.